Lugina e Agrumeve

  • Ferma Turistike, Lugina e Agrumeve, Restaurants, Sarande
Ferma është fokusuar në prodhimin e frutave e perimeve të sezonit, që ka në fokus prodhime organike vendase. Produktet karakteristike janë agrumet, në formën e nënprodukteve të saj, të cilat ofrohen te restoranti për vizitorët. Krahas ushqimit, për turistët ofrohet guidë në fermë dhe pjesëmarrje në aktivitetet bujqësore.
Read More