Ndërmerrni një udhëtim në zemër të Shqipërisë me fokus te varieteti i verës Shesh. Ky tur ju fton të përjetoni bukuritë natyrore të rajonit, degustimet e verërave të cilësisë së lartë dhe vizita mes vreshtave. Gjatë këtij turi, do të njiheni me historinë e pasur të prodhimit të verës dhe të konjakut në Shqipëri
Udhëtimi fillon tek Blerina’s Agritourism Concept me një përvojë të vërtetë shqiptare nga ferma në tavolinë, në një ambient të ngrohtë dhe tradicional
Ndalesë tek Kantina Herta, ku do të shijoni verëra shqiptare
Vijojmë tek Kantina Duka, e vendosur pranë detit që ofron verëra të shkëlqyera
Vizitë tek Kantina Gjergj Kastrioti Skënderbeu, një kantinë historike ku prodhohet konjaku i famshëm shqiptar
Ndalesë tek Kantina Abaia, një kantinë e re, e cila ofron verëra cilësore dhe shërbimin profesional
Ndalesë tek Kantina Belba, ku do të shijoni verërat e shkëlqyera të kësaj kantine, e njohur për cilësinë e lartë të prodhimeve të saj
Agroturizëm Gjepalaj, një përvojë autentike agroturizmi ku eksperienca kulinare dhe degustimi i verërave kombinohen në harmoni të plotë
Ndalesë në Kantinën Kokomani, një kantinë e njohur për verërat cilësore dhe traditën e pasur familjare
Drekë tek Kantina dhe Agroturizëm Rreze Dielli, e cila prodhon verëra artizanale
Vijojmë tek Agroturizëm dhe Kantina Enol, një tjetër kantinë e njohur e zonës
Vizitë tek Kantina ‘Tre Vëllezërit’, një kantinë familjare, që shquhet për mikpritjen e ngrohtë
Takim me artizanët lokalë apo vizitë në ferma të vogla që ofrojnë produkte autentike.
Fustanella Farm, një fermë që ruan traditat e vjetra dhe ofron prodhime bujqësore direkt nga ferma ku sërish degusojmë vervrave shqiptare
@2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara