Ndërmerrni një udhëtim në zemër të Shqipërisë me fokus te varieteti i verës Shesh. Ky tur ju fton të përjetoni bukuritë natyrore të rajonit, degustimet e verërave të cilësisë së lartë dhe vizita mes vreshtave. Gjatë këtij turi, do të njiheni me historinë e pasur të prodhimit të verës dhe të konjakut në Shqipëri
• Udhëtimi fillon tek Blerina’s Agritourism Concept me një përvojë të vërtetë shqiptare nga ferma në tavolinë, në një ambient të ngrohtë dhe tradicional
• Ndalesë tek Kantina Herta, ku do të shijoni verëra shqiptare
• Vijojmë tek Kantina Duka, e vendosur pranë detit që ofron verëra të shkëlqyera
• Vizitë tek Kantina Gjergj Kastrioti Skënderbeu, një kantinë historike ku prodhohet konjaku i famshëm shqiptar
• Ndalesë tek Kantina Abaia, një kantinë e re, e cila ofron verëra cilësore dhe shërbimin profesional
• Ndalesë tek Kantina Belba, ku do të shijoni verërat e shkëlqyera të kësaj kantine, e njohur për cilësinë e lartë të prodhimeve të saj
• Agroturizëm Gjepalaj, një përvojë autentike agroturizmi ku eksperienca kulinare dhe degustimi i verërave kombinohen në harmoni të plotë
• Ndalesë në Kantinën Kokomani, një kantinë e njohur për verërat cilësore dhe traditën e pasur familjare
• Drekë tek Kantina dhe Agroturizëm Rreze Dielli, e cila prodhon verëra artizanale
• Vijojmë tek Agroturizëm dhe Kantina Enol, një tjetër kantinë e njohur e zonës
• Vizitë tek Kantina ‘Tre Vëllezërit’, një kantinë familjare, që shquhet për mikpritjen e ngrohtë
• Takim me artizanët lokalë apo vizitë në ferma të vogla që ofrojnë produkte autentike.
• Fustanella Farm, një fermë që ruan traditat e vjetra dhe ofron prodhime bujqësore direkt nga ferma ku sërish degusojmë vervrave shqiptare
@2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara