Agroturizëm Vinea

 • Agroturizëm Vinea, Durres, Ferma Turistike, Vinea
Argroturizëm Vinea është një fermë e ndërtuar mbi konceptin e diversifikimit të shërbimeve të kantinës së pijeve “Skënderbeu Durrës”. Kjo sipërmarrje lindi dhe u nxit nga levizja “Slow Food” për t’ju bashkangjitur produkteve të kantinës së pijeve Skënderbeu. Ferma rrethohet nga kodrina të buta me një kurorë vreshtash prej 45 ha, prodhimi i tyre përpunohet […]
Read More

Ferma Birjani

 • Ferma Birjani, Ferma Turistike, Restaurants, Tirana
Ferma Birjani shtrihet në zonën e Baldukshkut, 18km larg nga Tirana. Ferma ka një sipërfaqe prej 8 hektarësh ku 2.5 prej të cilave janë vreshta dhe pjesa tjetër janë të mbjella me ullinj dhe fruta të ndryshme si mollë, shegë, ftua, kumbull, qershi, hurma, fiq etj. 2000m i janë dedikuar stallave me kafshe dhe shpendë […]
Read More

Poçeria e Vjetër

 • Ferma Turistike, Kavaje, Poceria e Vjeter
Që prej vitet 1920 deri në mesin e viteve ’90, ambjenti ku sot ndodhet Poçeria e Vjetër, është përdorur si një poçeri ku prodhoheshin poça dhe qeramika nga më të ndryshmet. Në vitin 2014 u shndërrua në një restorant ku ende mund të shihen furrat e pjekjes së poçave. Në kuadër të mbështetjes të fermerëve […]
Read More

Agroturizëm Devin

 • Agroturizëm Devin, Devin, Ferma Turistike, Puke
Ferma e agroturizmit “Devin” është e vendosur në një vilë dykatëshe në fshatin Qerret. Ky është një nga ato vende ku vizitori mund të ketë vërtet një shije të jetës së fshatit. Kati i dytë i bujtinës është një hapësirë e ngrohtë që përdoret për vendosjen e mysafirëve. Tre dhoma të pajisura me dy shtretër […]
Read More

Max Winery

 • Farms, Ferma Turistike, Leskovik, Max Winery, Winery
Verë me një vlerësim organo shqisor të shkëlqyer e mbresëlënës nga zona e Leskovikut Kantina Max Mavrud ndodhet në zonën malore të Shqipërisë në Jug-Lindje në Leskovik. Aktualisht kantina prodhon një lloj vere të kuqe, një Blend e harmonizuar nga një kombinim kultivarësh të kuq në momentin e ambalazhimit. Ngarkesa mesatare e vreshtit varion nga […]
Read More

Turtle Farm Albania

 • Breshka, Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Tirana, Turtle Farm Albania
Turtle Farm Albania është një fermë, që në fokus ka mbrojtjen e breshkave. Eksperienca që ofron kjo fermë është krejt unike. Themeluesit e fermës janë Erjan Guxha, udhërrëfyesi turistik dhe David Hoffman (Bloger amerikan), që njihet me emrin David's been Here. Turtle Farm Albania ofron “edukim bujqësor” për fëmijë e të rriturit. Ideja ka nisur […]
Read More

Kodra e Gështenjave

 • Bajram Curri, Farms, Ferma Turistike, Geshtenja, Kodra e Geshtenjave, Restaurants
Kodra e Gështenjave ndodhet në Velisht, 10 km nga Bajram Curri, Tropojë. Pozicionohet 1000 m lartësi, me një pamje të mahnitshme të gjithë Malësisë, mbi kurorën e Gështenjave. U krijua si një destinacion i ri për turizmin e huaj dhe vendas. Atraksionet turistike të shumta përreth janë një pikë e fortë e saj. Ofrohen aktivitete […]
Read More

Bonum

 • Bonum, Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Tirana
“Bonum” është fermë e ngritur nga dëshira për të ofruar produkte që ndikojnë në shëndetin dhe mirëqenien e konsumatorëve. Ferma është e orientuar drejt prodhimit të qumështit të dhisë dhe nënprodukteve të tij, me perspektivë zgjerimin e portofolit të produkteve, duke ju ofruar konsumatorëve alternativa të shëndetshme. Ferma “Bonum” u krijua në vitin 2015, ndërkohë […]
Read More

Baven-Toven Naturae

 • Baven-Toven Naturae, Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Rubik
“Baven-Toven” NATURAE ka zanafillë vitin 2018, një sipërmarrje turistike e ngritur me shumë dashuri nga një i ri, i cili pasi përfundoi studimet e larta në Itali e Spanjë, vendosi të kthehej dhe të punonte në vendin e tij. Ai la gjithë jetën e tij profesionale për t’u gjendur pranë nënës dhe gjyshes, që jetonin […]
Read More

Ferma The Barrels – Te Fuçitë

 • Barrels, Farms, Ferma The Barrels, Ferma Turistike, Fucite, Gjirokaster, Restaurants, Te fuçite, The Barrels
Ferma “Te fuçitë” është e vendosur në krahinën me pjellore të Jugut të Shqipërisë, atë të Lunxhërisë. Aktiviteti ka startuar me kultivimin e vreshtarisë, 16 vjet më parë, me varietetet e rrushit autokton. Te ferma ofrohet ushqim tradicional shqiptar dhe organik si: vera, rakia, vezët, uthulla, vaji i ullirit, perimet, lakrat e egra, frutat, të […]
Read More

Agroturizëm Kodra e Gjelbër

 • Agroturizem Kodra e Gjelber, Berat, Farms, Ferma Turistike, Kodra e Gjelber, Restaurants
Agroturizmi “Kodra e Gjelbër” është një fermë e re, e cila përzgjodhi të hapte një aktivitetet të larmishëm në një periudhë shumë të vështirë, në gusht të vitit 2020. Ferma është e vendosur në mes të kodrinave me ullishte. Ajo ka një restorant 5 km larg qytetit të Beratit, në fshatin Roshnik. Pronari është një […]
Read More

Tresa Farm

 • Farms, Ferma Turistike, Restaurants, Tirana, Tresa Farm
“Tresa Farm”, me vendndodhje në zemër të natyrës, vjen me misionin për të shërbyer në të njëjtën mënyrë, ashtu si ambienti përreth ofron. Karakteristikë e saj është stili antik, i cili ndërthuret me objektet, veçanti e cila ngulitet në mendjen e çdo vizitori. Menu, ku kombinohet kuzhina tradicionale dhe moderne e ditëve tona vetëm nga […]
Read More

Kantina Miqësia

 • Farms, Ferma Turistike, Kantina Miqesia, Miqesia, Shkoder, Winery
Kantina Miqesia është e vendosur ne Malësinë e Madhe pranë zonës se Koplikut. Kantina përdor një ndërthurje mes tradicionales dhe teknologjisë së përparuar për të prodhuar verën dhe rakinë e rrushit. Verat prodhohen krejtësisht nga fruti i rrushit i cili pasi vjen nga vreshtaritë përpunohet nën kujdesin e enologut me shumë eksperiencë Dr. Enver Ulqinit. […]
Read More

Luadhi i Çelos Agroturizëm

 • Celo, Farms, Ferma Turistike, Luadhi i Celos Agritourism, Pogradec, Restaurants
Luadhi i Çelos është i vendosur në një kodër piktoreske sipër liqenit të Pogradecit me 260 hektarë me të mbjella, pemë, stalla, klime të mrekullueshme. Agroturizmi mirëpret pushues, turistë duke ofruar një guidë dhe pjesëmarrje ne aktivitete bujqësore, ecje në shtegun “Luadhi i Çelos”, apo pjesëmarrjen në proçeset e përpunimit të produkteve të fermës. Këtu […]
Read More

Agroturizëm Loka

 • Agroturizem Loka, Farms, Ferma Turistike, Kruje, Loka, Restaurants
Agroturizëm Loka është një sipërmarrje familjare, e cila është e vendosur në mes të kodrave të buta të fshatit Bubq. Rruga për te çuar atje është tepër piktoreske, vetëm 40 minuta larg nga Tirana dhe ti gjendesh në një parajse të vogël kodrinor, ku arkitektura e fermës është tepër tërheqëse. Aty përjetohet një eksperiencë unike, […]
Read More